Take Away

Geniet van onze heerlijke gerechten thuis. Via de bestelknop rechtsonder kunt u uw bestelling plaatsen. Hieronder vindt u de inhoud en bereidingswijze van beide pakketten.
Eet smakelijk!

Vleespakket voor 2 personen


Te bestellen van maandag t/m vrijdag tot 21:00 uur en deze is de volgende dag af te halen in ons restaurant tussen 16:00 uur en 18:00 uur.


In dit pakket vindt u een bakje vleeskruiden, deze zijn voor de Black Angus steak en de varkenshaasspies. De marinade kunt u voor al het vlees gebruiken. De kruiden gebruikt u tijdens het voorbereiden en de marinade aan het einde van de bereiding voordat u het stukje vlees serveert. Bij voorkeur het vlees één uur voor de bereiding uit de koeling op kamertemperatuur laten komen.


2 x Kippendijenspies
  • 20 minuten in de oven op 200 graden.
  • Op de BBQ of in de grillpan 10 minuten om en om.
  • Controleer altijd of de kip goed gaar is.

2 x Hamburger gekruid
  • 10 minuten om en om op de BBQ of in de grillpan.
  • Laat de hamburgers rustig liggen en geef ze de tijd, 1 x draaien is voldoende, aan het einde kunt u de hamburgers met marinade insmeren.
  • Druk de hamburgers nooit plat, hierdoor druk je de sappen uit het vlees.

2 x Black Angus steak
  • Bestrooi de steaks met de vleeskruiden.
  • Grill de steaks op hoog vuur of direct boven de hete kolen, ongeveer 3 minuten per kant, draai het vlees pas om als het niet meer plakt aan de pan of aan het rooster.
  • Smeer de steaks in met marinade en laat het vlees even rusten.

2 x Varkenshaasspies
  • We kunnen het niet vaak genoeg zeggen... varkensvlees is echt het allerlekkerst als je het rosé eet.
  • Bestrooi de spiesen met vleeskruiden.
  • Grill de spiesen op hoog vuur of direct boven de hete kolen ongeveer 5 minuten per kant, smeer de spiesen in met marinade en laat even rusten.

Proeverij voor 2 personen


Dagelijks te bestellen tot 15:00 uur en nog dezelfde dag af te halen in ons restaurant tussen 16:00 uur en 18:00 uur.


In dit pakket vindt u koude en warm te maken gerechten. Bij voorkeur het vlees één uur voor de bereiding uit de koeling op kamertemperatuur laten komen.


Koude gerechten
  • Carpaccio, met truffelmayonaise
  • Rokend vogeltje, salade gerookte kip met pesto
  • Duo van zalm & tonijn
  • Gemarineerde olijven
  • Bakje chilisaus

Warm te maken gerechten

Aluminiumfolie van de bakjes verwijderen. De bakjes kunnen in de oven tot 180 graden.

  • Pruttelpotje, reuze garnalen met knoflookroom, 10 minuten in de oven op 180 graden
  • Spareribs gemarineerd, 10 minuten in de oven op 180 graden
  • Tomatensoep met spekjes, opwarmen in de pan
  • Luxe mini broodjes, 5 minuten in de oven op 180 graden

Voor vragen over allergenen of de bereiding kunt u ons het beste telefonisch bereiken via:

0251 - 23 55 79

Mient 1
1901 AB  Castricum
Tel. 0251 - 23 55 79

7 dagen per
week geopend
vanaf 11.00 uur